Fizio Praktik usluge i tretmani

Naše usluge i tretmani posvećeni su Vama i Vašem zdravlju. “Fizio Praktik” je tu zbog Vas.

Mi smo specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dece i odraslih sa sedištem u Novom Sadu, Braće Dronjak 5 na Satelitu.

Svojom stručnošću i kvalitetom usluge, naš tim unapređuje Vaše zdravlje i doprinosi brzom oporavku. Cilj nam je očuvanje i podizanje kvaliteta Vašeg života, kao i svih drugih ljudi kojima je naša usluga potrebna.

Fizikalna terapija je nezamenljiva praksa kada je u pitanju oporavak od sportskih povreda i drugih bolnih stanja, posebno onih koji su izazvana raznim bolestima. Uz pomoć fizikalne terapije i detaljno isplanirane procedure rehabilitacije, vodimo Vas do sigurnog oporavka.

Fizio Praktik Usluge i tretmani - terapija

Najtraženije usluge i tretmani iz naše ponude:

Vežbe za decu i bebe

Vežbe za decu i bebe su sastavni deo habilitacionog i rehabilitacionog tretmana u dečjem uzrastu koji obuhvata period od 0 do 18 godina.

Tradicionalna medicina

Tradicionalna medicina je alternativna praksa zasnovana na hiljadugodišnjim iskustvima i tradiciji drevnim kultura. Veoma je popularna tradicionalna kineska medicina, posebno akupunktura.

Fizikalna terapija
Fizikalna terapija je način lečenja koji se primenjuje prilikom raznih problema koji ometaju pokret i kretanje, i time narušavaju obavljanje svakodnevnih životnih potreba.
Estetski tretmani

Estetski tretmani su u funkciji održavanja i unapređenja prirodnog izgleda pacijenata. Najpoznatiji su tretmani lica, hijaluronski fileri i shockwave tretman za zatezanje i celulit.

Tretmani za bolna stanja
Bolna stanja su najrašireniji osećaj zbog kojeg ne možemo da funkcionišemo. Stalna bol postaje problem za pojedinca i društvo u celini. Stoga bol treba što pre ublažiti ili potpuno ukloniti.
Kineziterapija

Kineziterapija je lečenje pokretom. Naša specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju primenjuje raznovrsne mere kineziterapije kao što su vežbe, mere oporavka nakon moždanog udara, rehabilitacija nakon operacija, sportskih povreda, itd.

Vežbanje i fizička aktivnost od davnina datiraju kao metoda lečenja koji danas zauzimaju značajno mesto u rehabilitaciji pacijenata i održavanju optimalnog zdravlja.

Manuelna masaža
Manuelna masaža povećava protok limfe i venske krvi. Iz tkiva se eliminišu raspadni metabolički produkti. Porede toga, povećava se elastičnost kože i smanjuje opšti zamor, što sve zajedno relaksira i osvežava organizam.
Limfna drenaža
Limfna drenaža je specifična manuelna masaža koja se obavlja pritiskom na kožu i gnječenjem. Ovaj tretman prvenstveno ima za cilj stimulisanje cirkulacije limfe, detoks organizma i poboljšanje venske cirkulacije.
Kućno lečenje i pregledi

Kućno lečenje i pregledi obuhvataju posete lekara i fizijatrijsku pomoć u kućnim uslovima kada je to najbolje rešenje za pacijenta, obzirom na njegovo zdravstveno stanje. U takve situacije svakako spada oporavak nakon operacije, odnosno rehabilitacija nakon operacije kuka, kolena, ramena, kičmenog stuba.

Plan poseta

Slobodno nas nazovite kada Vam naše usluge zatrebaju. Možemo odmah da se dogovorimo i zakažete termin za posetu našoj ordinaciji (tel. 021-64-00-235).

Nakon prvog susreta i pregleda napravićemo precizan Plan poseta sa rezervisanim terminima za dogovorene tretmane. Plan ćemo zajedno podesiti Vašim potrebama i mogućnostima.

U slučaju bilo kakvih zdravstvenih tegoba nemojte oklevati ili se ustručavati da nas pozovete.Tu smo da Vam pomognemo!

Usluge i tretmani Fizio Praktik Novi Sad