Estetski tretmani

Estetski tretmani u ordinaciji “Fizio Praktik” prate najsavremenija dostignuća estetske medicine i minimalno invazivne procedure. Naši estetski i antiaging tretmani imaju za cilj vraćanje izgubljenog volumena i mladalačkih kontura licu.

Vremenom, naša koža prestaje da sintetiše potrebne količine hijaluronske kiseline, kolagena i elastina. Zbog toga neminovno dolazi do slabljenja tonusa i opuštanja kože.

Promene su najvidljivije oko očiju, ali su bore sve primetnije i na čelu i oko usana. Estetski tretmani tokom vremena postaju sve potrebniji i popularniji!

Estetski tretmani novi sad - Fiziopraktik

ESTETSKI TRETMANI ZA BOLJI KVALITET ŽIVOTA

Negovan i lep izgled je potreba svake osobe. Vrhunski estetski tretmani za ulepšavanje i podmlađivanje su nešto što svako zaslužujete.
Kao Vaš fizijatar preporučujem naše estetske usluge i da sebe obradujte vrednim i kvalitetnim estetskim tretmanom. Zadovoljni klijenti su naša najbolja i najdraža preporuka (Mi na Instagramu).

Estetski tretmani - Fizio Praktik

Anticelulit tretmani

Limfna drenaža

Limfna drenaža je specifična manuelna masaža koja se obavlja pritiskom na kožu i gnječenjem. Tako se nagomilana tečnost potisne ka limfnim žlezdama i izlučivanjem izbaci iz organizma.

Stoga se limfna drenaža koristi i u anticelulit svrhe kao estetski tretman. Najviše se izvodi na rukama, nogama, stomaku, leđima, bokovima i stopalima.

Tehnika limfne drenaže se primenjuje za detoksikaciju i regeneraciju tkiva tako što odblokira limfne kanale i krvne sudove. Drenaža ima pozitivan uticaj na nervni, mišićni i imuni sistem.

Zahvaljujući savremenim tehnologijama postoji i aparat za limfnu drenažu, koji promenom pritiska obavlja istu funkciju. Takvim aparatom raspolažemo i mi u ordinaciji “Fiziopraktik” i predstavlja sastavni deo naših usluga i tretmana.  Više informacija o limfnoj drenaži…

Shock wave terapija

Shock wave terapija akustičnim talasima je jedinstvena i delotvorna metoda u borbi protiv celulitaShockwave proizvodi talas koji prodire duboko kroz kožu i doseže do fibroznih tvorevina nastalih oko vezivnog tkiva, koja su ujedno i najveći razlog stvaranja celulita.

Tretman je brz, efikasan, neinvazivan i bezbolan. Terapija shockwave talasima može da se primeni na pacijente bilo koje starosti, kao i na sve problematične delove tela: na stomaku, bokovima, zadnjici, kao i na rukama. Više informacija o shockwave terapiji…

Hijaluronski fileri (estetski tretmani)

Hijaluronski filer (punjač bora) je sterilan, proziran gel koji sadrži hijaluronsku kiselinu kojom se nadoknadjuje izgubljeni volumen. Potpuno je bezbedan i sterilan.

Hijaluronska kiselina je sastavni deo kože, tetiva, zglobova i strukture oka, ali se starenjem smanjuje. Zahvaljujući modernoj medicini i tehnologiji, pruža se mogućnost da se duže sačuva mladolik izgled i uspori starenje.

Jedan molekul hijaluronske kiseline vezuje od 300-550 molekula vode što daje fantastične efekte koji su vidljivi odmah nakon tretmana. Koža je jedra, zategnuta, jednom rečju lepša.

Hijaluronskim filerima se popunjavaju jagodice, azolabijalne brazde, pušačke bore, marionete, usne, donja vilica i podočnjaci. Tretman je bezbolan, traje kratko, a efekti su vidljivi momentalno. Efekat ovog tretmana traje 8-12 meseci!

lepota