Kućno lečenje i pregledi

Kućno lečenje i pregledi su deo naših stručnih usluga i tretmana za pacijente koji nisu u mogućnosti da posete ordinaciju. U kućnim uslovima možemo Vam obezbediti posetu lekara  specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije po Vašem zahtevu ili potrebama.

Pored toga u Vašem domu obezbeđujemo nastavak lečenja, kineziterapiju, elektroterapiju, masaže, injekcionu terapiju, itd.

Kućno lečenje je najbolje rešenje za naše starije sugrađane, kao i za pacijente nakon težih povreda ili operacija. Najčešće je u pitanju rehabilitacija posle operacije kuka, kolena, nakon moždanog udara i sl.

kućno lečenje i pregledi - fiziopraktik

Kućno lečenje i pregledi najčešće obuhvataju:

Korektivne vežbe za kičmu

Vežbe za loše držanje tela, kifozu i skoliozu.

Terapija pokretom

Lečenje pokretom.

Vežbe za osteoporozu

Preventivne i terapijske vežbe.

Moždani udar

Rehabilitacija pacijenata nakon moždanog udara.

Oporavak nakon operacije

​Rehabilitacija nakon operacije kuka, kolena, kičmenog stuba i drugih intervencija na koštanozglobnom sistemu.

Lečenje u kućnim uslovima i previjanje

Nastavak lečenja u kućnim uslovima i previjanje.

Pomoć nepokretnim i slabo pokretnim osobama

Pomoć nepokretnim osobama kada je to indikovano.

Kućno lečenje i pregledi u službi Vašeg zdravlja

Kada je u pitanju kućno lečenje, cilj naše ordinacije za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju je da svakom klijentu posvetimo dužnu pažnju uz maksimalnu stručnost i ljubaznost. Naši specijalistički pregledi i tretmani se i u kućnim uslovima odvijaju u veoma prijatnom i opuštajućem tonu. U toku tretmana pacijentu pružamo sve informacije o zdravstvenom stanju i toku daljeg lečenja. Stručni saveti za preventivno delovanje i brzo unapređenje zdravlja pacijenta se podrazumevaju!

kućno lečenje i pregledi - Fizio-Praktik

Plan poseta

Usluga fizijatra u kućnim uslovima pacijenta pre svega je neophodna osobama koje su nepokretne. Međutim, stručna pomoć je često potrebna i licima čije kretanje je nemoguće bez prisustva druge osobe.

U dogovoru s Vama, najužim članom porodice ili istog domaćinstva, možemo napraviti detaljan plan kućnih poseta i tretmana.

Termine i dinamiku naših poseta određuje zdravstveno stanje obolele osobe.